ca | es
disgrafic.com

Desenvolupaments a mida

Perquè és important la personalització dels programes?

Al mercat hi ha molts programes per resoldre mil i una problemàtiques. Això ens podria induir a pensar que el software personalitzat o fet a mida és una falsa necessitat.

Si bé en alguns casos això és cert (en programes molt genèrics, per exemple fulls de càcul, processadors de text, comptabilitats, ...) no és menys cert que la implementació de determinats processos de gestió necessiten un estudi i una solució personalitzada.

El problema afegit d'aquestes solucions genèriques és que no es poden modificar. El concepte, en molts casos, és o tot o res: o bé el programa s'ajusta a les nostres necessitats en la seva globalitat o bé n'hem de buscar un altre.

Solucions!

Davant la necessitat de solventar un procés de gestió, una de les coses més importants és la capacitat del producte final d'ajustar-se a les nostres necessitats i no al revés. És per tant necessari un estudi personalitzat de la problemàtica de cada client per tal de garantir la idoneitat del producte final.

Els nostres serveis inclouen:

  • Creació de mòduls personalitzats per a DotNetNuke
     
  • Desenvolupament en la plataforma ASP.NET

  • Modificació i/o personalització de plataformes OpenSource per a les seves necessitats específiques

 

Desenvolupament de moduls i aplicacions per a DotNetNuke

Filosofia d'empresa de Disgrafic

Disseny grafic per a webs i imatges corporatives

Formació per a la gestió i desenvolupament d'aplicacions

Disseny pàgines web professional Banyoles - DotNetNuke

Disgrafic ITec SL · Mapa de situació C/ Sant Mer, 10 - 17820 Banyoles - Girona (SPAIN) - Telèfon Tel. (+34) 972 107 677 - (+34) 653 391 064  Formulari de contacte info@disgrafic.com

..