ca | es
disgrafic.com

Disgrafic ITec SL, solucions web professionals

A Disgrafic hi podreu trobar l'experiència que busqueu, tant en el camp del desenvolupament de projectes, com en el de disseny gràfic o projectes de la societat de la informació, per tal de situar-vos a la xarxa d'una manera coherent, de qualitat, adaptada a les vostres necessitats i, sobretot, assequible.

Confieu en el nostre equip per assessorar-vos i obtenir resposta a totes les vostres necessitats en el marc de la comunicació i les noves tecnologies. Som especialistes en Internet, noves tecnologies, imatge corporativa, disseny gràfic.

Cada projecte és únic, tant si es tracta d'un complexe portal amb gestor de continguts com si és una targeta de visita, i en això la comunicació entre el client i Disgrafic és essencial perquè el resultat final compleixi amb els objectius definits a l'anàlisi previ.

A Disgrafic creiem i apostem fortament per les noves tecnologies i el Codi Obert. Formem part de l'equip de desenvolupament d'una de les plataformes més revolucionàries en el món del portals de col·laboració online: DotNetNuke. Això ens permet aplicar permanentment les més noves tecnologies i solucions en els projectes dels nostres clients.

Sóm especialistes en creació de portals web col·laboratius i en sistemes de gestió de web online per a petites i mitjanes empreses. Disgrafic, el vostre partner en solucions web!

Disgrafic ITec SL, solucions globals

Des de la nostra seu a Banyoles (Girona - Spain) donem solucions globals a empreses del nostre entorn, a nivell nacional i internacional.

La solidesa de les nostres solucions, la professionalitat dels nostres tècnics i la confiança que aportem als nostres clientes, ens posicionen com un partner molt important per als nostres clients. Acompanyem, assessorem i aprofundim els projectes en els quals participem de forma exhaustiva. Per nosaltres el projecte actual sempre és el projecte més important en què hem participat!

Visió

Volem ser el partner tecnològic de referència per tots els nostres clients. Això només es pot aconseguir amb una exigència permanent de qualitat i millora permanent.

Objectius

Oferir els millors serveis possibles per a cada projecte en què participem i contribuir a l'èxit de les iniciatives empresarials dels nostres clients.

 

Disgrafic Reconeixement internacional

Disseny pàgines web professional Banyoles - DotNetNuke

Disgrafic ITec SL · Mapa de situació C/ Sant Mer, 10 - 17820 Banyoles - Girona (SPAIN) - Telèfon Tel. (+34) 972 107 677 - (+34) 653 391 064  Formulari de contacte info@disgrafic.com

..