ca | es
disgrafic.com

Sistemes web de treball compartit

Amb l'ús intensiu de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació (TIC), s'ha fet molt més fàcil que mai compartir projectes, feines, treballs... entre departaments d'una empresa o entre persones de diferents indrets del món.

Els portals-web amb capacitat d'esdevenir espais de treball compartit, amb permisos per als usuaris i eines específiques de relació i de comunicació, s'han convertit en els millors aliats per a desenvolupar aquest tipus de treball cooperatiu i amb col·laboració de diferents agents, entitats... Aquestes prestacions són especialment útils per a col·lectius amb persones interessades en un àmbit o en un projecte, que no tenen possibilitat de trobar-se en un mateix espai o de coincidir en un mateix moment.

La plataforma tecnològica que Disgràfic utilitza permet una flexibilitat màxima per a la creació d'espais de treball compartit i de col·laboració i us ofereix, per tant, un entorn preparat per a qualsevol necessitat que tingueu en aquest camp.

Tenim una gran experiència en la creació d'aquestes pàgines web a Girona.

Disseny pàgines web professional Banyoles - DotNetNuke

Disgrafic ITec SL · Mapa de situació C/ Sant Mer, 10 - 17820 Banyoles - Girona (SPAIN) - Telèfon Tel. (+34) 972 107 677 - (+34) 653 391 064  Formulari de contacte info@disgrafic.com

..