ca | es
disgrafic.com

Creació de dissenys per a DotNetNuke

La creació d'un disseny per a una web en general o per a DotNetNuke (un disseny per a DotNetNuke rep el nom tècnic de skin) és un treball que necessita una fase prèvia d'investigació i comprenció. Sobretot entendre quina finalitat tindrà la web i amb quin objectiu es crea, ja que el disseny serà un reflex d'aquests elements.

Quan es dissenya una web, l'objectiu és que la finalitat de la web i el que representa a ulls de l'usuari sigui coherent i doni una imatge encertada de l'empresa.

A Disgrafic creiem que un bon disseny de web sempre ha de tenir unes fases clarament marcades:

  • Aconseguir una imatge web adient, és una tasca complexa, d'investigació i comprensió de les necessitats i objectius del client. S'ha de trobar un disseny que sigui coherent amb la finalitat de l'empresa, el que vol representar la pròpia web. Aquesta primera fase serà la base per a les següents etapes.
     
  • Crear el disseny que s'aplicarà a la web, utilitzant llenguatges de desenvolupament com són; XHTML, CSS, Flash, XML, XSLT, javascript i amb el suport i creació d'imatges en Photoshop, Adobe Illustrator...
     
  • Estructurar la informació, és una feina que requereix un grau d'experiència en creació de webs i que és bàsica per a una bona disposició i organització de continguts dins una web. Determina si una web és només agradable, o bé, completament funcional i adaptada als seus usuaris objectiu.
     
  • Evaluació de la usabilitat i la interacció, cada vegada és més important per als visitants d'una web trobar elements amb els quals interaccionar, de fàcil ús, ràpids i intuïtius. Tota aquesta tasca s'ha de tenir molt en compte alhora de crear un disseny i un entorn atractiu. Una web amb una bona usabilitat i una bona interacció dóna un plus de qualitat davant d'altres webs.

Dissenyem webs atractives i fàcils d'utilitzar

Vols crear els teus propis dissenys web?

Disseny pàgines web professional Banyoles - DotNetNuke

Disgrafic ITec SL · Mapa de situació C/ Sant Mer, 10 - 17820 Banyoles - Girona (SPAIN) - Telèfon Tel. (+34) 972 107 677 - (+34) 653 391 064  Formulari de contacte info@disgrafic.com

..