ca | es
disgrafic.com

Formació en DotNetNuke

DotNetNuke (DNN) és una potent eina per a la creació de portals a Internet. Les seves característiques fan que sigui una alternativa assequible i professional per a la publicació d'informació, la seva gestió i actualització.

Disgràfic, com a empresa especialitzada en DotNetNuke, us ofereix la possibilitat de realitzar formació específica en aquesta plataforma en els següents àmbits:

Introducció a DotNetNuke

Formació bàsica en la plataforma DotNetNuke. Aquest curs s'orienta a persones que comencen a treballar amb la plataforma i necessiten una ràpida visió de totes les capacitats. Inclou temes des de la gestió bàsica de continguts, conceptes d'administració de portals, disseny i arquitectura de la plataforma. Temari personalitzable.

Sessions d'entre 1 i 2 dies

Administració de portals

Formació avançada en la gestió diària de portals DotNetNuke. Totes les opcions de configuració a nivell d'administradors de portal i administradors del sistema s'analitzen en detall per tal d'entendre el seu abast.
Bones pràctiques d'administració i manteniment.

Sessions a partir d'1 dia

Desenvolupament de mòduls

Aquest curs inclou una descripció de l'arquitectura de DotNetNuke (ASP.NET, mòduls, extensibilitat) a nivell bàsic per tal de crear una base sòlida per al desenvolupament de mòduls personalitzats.

Sessions a partir de 2 dies

Desenvolupament avançat de mòduls

Si necessiteu conèixer a fons la plataforma DotNetNuke amb aquest curs podreu experimentar totes les funcionalitats avançades de DotNetNuke i aprofitar tota l'extensibilitat de la plataforma per crear mòduls: extensibilitat de proveïdors, skin objects, AJAX, comunicacions avançades, etc.

Sessions a partir de 2 dies

Creació de dissenys per a DotNetNuke

Amb aquest curs es coneix l'arquitectura de disseny de DotNetNuke (skins) i tot el necessari per crear o adaptar un disseny web a la plataforma. Bones pràctiques, ús de CSS i XHTML, etc.

Sessions d'entre 1 i 2 dies

 

Tots els cursos són personalitzables en funció de les vostres necessitats específiques. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a una proposta a mida.

Formulari de contacte

Disseny pàgines web professional Banyoles - DotNetNuke

Disgrafic ITec SL · Mapa de situació C/ Sant Mer, 10 - 17820 Banyoles - Girona (SPAIN) - Telèfon Tel. (+34) 972 107 677 - (+34) 653 391 064  Formulari de contacte info@disgrafic.com

..