ca | es
disgrafic.com

OnTax. Assessoria Integral per empreses

Tax és un despatx professional que presta serveis en els àmbits Fiscal, Laboral, Recursos Humans, Comptable, ... Disposa d'oficines a tot Espanya per oferir serveis integrals d'assessorament i gestió als seus clients.

Projecte

Un dels reptes actuals de les assessories tradicionals és l'ús i aprofitament de les noves tecnologies per a la seva relació amb els clients i agilització dels tràmits a realitzar.

OnTax és un projecte per portar tot el procés de comunicació amb els clients a una plataforma en línia. Dissenyat per adaptar-se als diferents perfils d'usuaris del portal (client final, assessor propi, gestor, responsable d'àrea (fiscal, laboral ,..), màrqueting, ...), permet una flexibilitat i estalvi de costos en la gestió diària gràcies a la seva integració amb el back-office de l'empresa (càlcul de nòmines, impostos, ...).

Detalls tècnics

La plataforma utilitzada per al projecte es basa en un sistema Multiportal amb DotNetNuke on a cada portal es poden oferir els mateixos serveis sota diferents marques (marca blanca).

La flexibilitat i escalabilitat del sistema permet incorporar noves opcions de comunicació a mesura que són necessàries.

Disseny pàgines web professional Banyoles - DotNetNuke

Disgrafic ITec SL · Mapa de situació C/ Sant Mer, 10 - 17820 Banyoles - Girona (SPAIN) - Telèfon Tel. (+34) 972 107 677 - (+34) 653 391 064  Formulari de contacte info@disgrafic.com

..