ca | es
disgrafic.com

Girocleta i Emovity

Girocleta

La girocleta és un projecte dut a terme per l'ajuntament de Girona i Icnita (empresa referent en sistemes d'identificació electrònica) per establir un sistema de bicicleta pública a Girona. Consta de 8 estacions, amb 209 aparcaments i un total de 160 bicicletes.
 
A Disgrafic ens hem encarregat d'integrar tot aquest sistema a la web per tal de poder fer els registres, pagaments i totes les gestions d'incidències amb les estacions i les bicicletes. Totes les dades es reben i es mostren a la web a temps real.
 

Emovity

www.emovity.com

Arrel d'aquest projecte, Icnita va crear una submarca, Emovity, que dedica la seva activitat al desenvolupament de solucions per a la movilitat sostenible, bicicletes públiques, sistemes de transport.

La web s'ha desenvolupat de forma que el contingut sigui clar i d'estructura senzilla, on la navegació sigui fluida i el disseny agradable, això ha donat lloc a una web amb una molt bona aparença.

Disseny pàgines web professional Banyoles - DotNetNuke

Disgrafic ITec SL · Mapa de situació C/ Sant Mer, 10 - 17820 Banyoles - Girona (SPAIN) - Telèfon Tel. (+34) 972 107 677 - (+34) 653 391 064  Formulari de contacte info@disgrafic.com

..