ca | es
disgrafic.com

Franchise & Retail Services Group

www.franchiseretail.es

Franchise & Retail Services Group és una de les empreses líders a Espanya en el sector de les franquícies. Proporciona serveis integrals per al desenvolupament de cadenes amb l'objectiu de millorar el seu posicionament, canals d'expansió i xarxes comercials.

Objectius

Franchise & Retail Services Group requeria una solució que els permetés reaccionar amb rapidesa davant les necessitats canviants dels mercat, dels seus associats i clients. Una plataforma que aglutini tots els serveis que ofereixen i que possibiliti un creixement sostingut de la seva oferta de serveis.

Gràcies a la diferents solucions implantades en tota la seva infraestructura de serveis online, actualment Franchise & Retail Services Group disposa de totes les eines necessàries per competir i liderar el mercat dels serveis integrals a empreses.

Disgrafic ITec SL és el proveïdor de referència per a tots els seus portals en línia, amb múltiples canals de publicació oberts.

Disseny pàgines web professional Banyoles - DotNetNuke

Disgrafic ITec SL · Mapa de situació C/ Sant Mer, 10 - 17820 Banyoles - Girona (SPAIN) - Telèfon Tel. (+34) 972 107 677 - (+34) 653 391 064  Formulari de contacte info@disgrafic.com

..